неділю, 21 липня 2019 р.

Токмак робить свій вибір


21 липня о 8.00 у Токмаку відкрилися 26 звичайних і 1 спеціальна  виборчі дільниці,  на яких відбувається  голосування на дострокових парламентських виборах.
Журналісти газети «Таврія» зранку стежать за перебігом події та  оперативно знайомлять земляків з хронологією голосування на виборчих дільницях Токмака.
Виборча дільниця №  230787 ( музична школа). Як тільки-но виборча дільниця відкрилася, одними з перших тут   проявили громадянську свідомість і прийшли голосувати  в основному люди старшого і похилого віку.


Члени виборчої комісії видають  виборцям два бюлетені — для голосування за список партії та за кандидата по мажоритарному виборчому округу № 81.


 У бюлетені за партійними списками представлено 22 партії під  номерами: 1 – "Опозиційний блок", 2 – "Сила і честь", 3 – ВО "Батьківщина", 4 – "Патріот", 5 – "Сила людей", 6 – "Опозиційна платформа – За життя", 7 – "Партія зелених України", 8 – ВО "Факел", 9 – об’єднання "Самопоміч", 10 – "Європейська солідарність", 11 – "Українська стратегія Гройсмана", 12 – "Громадянська позиція", 13 – "Соціальна справедливість", 14 – "Слуга народу", 15 – "Сила права", 16 – "Радикальна партія", 17 – "Партія Шарія", 18 – "Голос", 19 – "Незалежність", 20 – "Аграрна партія", 21 – ВО "Свобода", 22 – "Рух нових сил Михайла Саакашвілі".
У бюлетені для голосування по мажоритарному виборчому округу №81 13 кандидатів в народні депутати, їх фото, автобіографії і програми розміщені на кожній виборчій дільниці.
 За ходом голосування на виборчій дільниці  стежать офіційні спостерігачі. У розмові з нами вони одностайно відзначили, що процес голосування на виборчій дільниці №  230787 проходить організовано. На 9.30 тут не виявлено порушень виборчого законодавства.


Організовано проходять вибори на виборчій дільниці №  230788, що  розташована у приміщенні Токмацької ЗОШ №2. На 10.00 тут голосували і представники старшого покоління токмачан, бабусі і дідусі  зі своїми онуками, і молодь. 



Для тих, хто за станом здоров`я не зміг прийти на виборчу дільницю, було організовано голосування на дому.
Масовий потік виборців був о 10.00 на виборчій дільниці №   230790 ( шаховий клуб). 




Тут з надією на краще, мирне життя в Україні голосували і пенсіонери, і працюючі, молодь і ветерани.
Голосування продовжується.
Відео монтується.
Для вас працюють журналісти газети "Таврія"
Людмила АРМАН
Михайло АРМАН