понеділок, 28 жовтня 2019 р.

УВАГА! РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НАБІР ДО МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ ТОКМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Молодіжна рада при виконавчому комітеті Токмацької міської ради - це неполітичний консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування, молоді та молодіжних громадських організацій міста, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та участю її в усіх сферах життя суспільства в місті.
Наразі виникла потреба у формуванні нового складу цього важливого для громади органу. Розпорядженням міського голови була створена та почала роботу комісія щодо створення нової Молодіжної ради.
До складу цієї комісії увійшли депутати Токмацької міської ради та представники органів виконавчої влади.
З  1 по 29 листопада комісія буде приймати заявки від кандидатів до Молодіжної ради. Усім бажаючим мешканцям міста Токмака віком від 14 до 35 років необхідно подати наступні документи:
1. Резюме або біографічну довідку (бажано з фотографією);
2. Есе на тему: «Чому я хочу стати членом Молодіжної ради?»;
3. Пропозиції щодо діяльності Молодіжної ради.
 Прийом документів до конкурсної комісії закінчується  29 листопада о 15 годині 45 хвилин.
 Заявки для участі в Молодіжній раді необхідно надавати:
-                    в електронному вигляді на поштову скриньку радника міського голови Криворучко Наталії: nv2017krivoruchko@gmail.com;
-                    у друкованому вигляді – кабінет 25 або кабінет 34 виконавчого комітету Токмацької міської ради;
-                    поштою на адресу: 71701, місто Токмак, вулиця Центральна, 45, виконавчий комітет Токмацької міської ради.