четвер, 19 грудня 2019 р.

Токмак молодіжний. У Токмаку сформовано новий склад Молодіжної ради


18 грудня у малому залі Токмацької міської ради відбулася друга частина презентацій кандидатів у члени Молодіжної ради при виконавчому комітеті Токмацької міської ради.
Міський голова Ігор Котелевський, радниця міського голови Наталія Криворучко, депутатки міської ради Тетяна Коржик і Вікторія Бобринок, депутат міської ради Влад Мікша та молодіжні активісти заслухали презентації кандидатів. 


Старшокласниці ЗОШ №2, молоді вчительки школи №4 і журналіст газети «Таврія» були такі різні, але єдині в бажанні стати членами Молодіжної ради, що є своєрідним  інструментом комунікації молоді з владою у вирішенні молодіжних проблем у нашому місті.
- Ми повинні не мовчати, а доносити до влади свої пропозиції щодо вирішення молодіжних проблем у нашому місті, реалізації молодіжних проектів і проектів розвитку Токмака.
   -  Я хочу стати членом Молодіжної ради, працювати у молодіжній команді заради досягнення спільної мети – зробити Токмак комфортним містом для навчання , проживання і активного відпочинку молоді, - говорили під час самопрезентацій кандидати у члени Молодіжної ради.





Вони разом з мером і учасниками заходу обговорили проекти, реалізація яких у Токмаку допоможе підвищити соціальну активність молоді, надасть можливість старшокласникам реалізовувати себе  і шанс для усіх нас зробити Токмак ще кращим.








24 грудня відбудеться перше засідання сформованої Молодіжної ради і вибори її голови.А потім - до роботи, до реалізації ідей і планів анонсованих на презентації.
Людмила АРМАН.