понеділок, 23 грудня 2019 р.

Ай Браво, «БраVo»!


Вихованці хореографічного  відділення Токмацької дитячої музичної школи завоювали  два перших місця на VІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Новорічна феєрія», що учора відбувся  у Дніпрі.

 Це масштабний творчий конкурс у номінаціях для театральних колективів, артистів розмовного жанру, команд КВК, читців, телевізійних сюжетів, хореографічних колективів, театрів танцю і моди, балетів і шоу-балетів, вокалістів та інструменталістів, шоу - груп, театрів пісні та оперети.
 Вихованці ансамблю  «БраVo» ( хореограф Лариса Братіщенко) виконали запальний козацький танок і сповнений темпераменту, граційності мексиканський танок, чим запалили  публіку і отримали від журі  конкурсу високі оцінки та визнання своїх здібностей. 
За підсумками журі наші юні танцюристи дует  (Катруся Бончєва, Давід Ніколаєв- Догадаєв) став Лауреатом 1 премії у молодшій віковій категорії  у номінації "Народно-стилізована хореграфія". А формейшн - Лауреат 1 премії у середній віковій категорії у номінації "Танці народів світу".



- Дякую своїм учням за роботу, їхнім  батькам за фінансову та моральну підтримку колектива «БраVo». Дякую Богу за те що маємо ! А маємо ми не мало!- підсумувала переможні виступи своїх вихованців Лариса Братіщенко.
Михайло АРМАН, 
Олена Плаксіна,фото