пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Ну от, догралися? Таврійська та Коханівська сільські ради отримали «вольную», залишивши Токмацький район з носом…


Як стало відомо з достовірних джерел, сьогодні, 10 січня відбулося засідання обласної робочої групи з децентралізації, де розглядалося питання про внесенння змін до Перспективного плану формування громад у плані приєднання територій Таврійської та Коханівської  сільрад до Роздольської ОТГ Михайлівського району.
Фотоколаж Л.Арман
Нагадаємо, 28 грудня депутати Коханівської і Таврійської сільської ради прийняли рішення про приєднання до сусідів - Роздольської об’єднаної територіальної громади Михайлівського району. І ця ініціатива двох токмацьких сільрад була одноголосно підтримана на сесії Роздольської ОТГ. 2 січня робоча група з децентралізації Михайлівського району також одноголосно підтримала такі зміни у складі Роздольської ОТГ. Натомість, 3 січня робоча група Токмацького району виступила проти
внесенння змін до Перспективного плану формування громад у плані приєднання територій цих сільрад до Роздольської ОТГ.
Тоді на засіданні групи було повідомлено,  що остаточне рішення щодо  змін у Перспективному плані формування громад Токмацького району буде за робочою групою області. І вона своє слово сказала, надавши «зелене світло» на процес приєднання Таврійської і Коханівської сільських рад до Роздольської ОТГ Михайлівського  району.
Людмила АРМАН