вівторок, 14 січня 2020 р.

Відкритий діалог народного депутата Павла Мельника з молоддю Токмака


У прямому ефірі на Молодіжному Токмацькому телебаченні відбувся діалог народного депутата України Павла Мельника з молоддю нашого міста.
Молоді журналісти ставили  серйозні запитання і отримували з перших вуст відповіді, що стосувалися  розвитку нашої країни, міста і району, останніх прийнятих Законів України та законопроектів, що плануються до розгляду у парламенті.


Основними питаннями, про які йшла мова та цікавили молодих журналістів, були державна підтримка молодіжних ініціатив, а також розвиток молодіжної журналістики, організація майстер – класів, тренінгів, семінарів ,  можливості обміну досвідом та творчої реалізації на молодіжному телебаченні, а також стажування на відомих телеканалах.
Під час прямого ефіру  молоді журналісти озвучили проблемні питання, що надіслали нардепу місцеві жителі. На всі запитання  глядачі Молодіжного Токмацького телебачення отримали повні та вичерпні відповіді.
- Пишаюсь, що зростає така гідна  зміна в українській журналістиці та вірю в нашу молодь, - зазначив народний депутат України Павло Мельник після прямого ефіру і спілкування з молодими журналістами Токмака.


Михайло АРМАН, фото автора