суботу, 29 лютого 2020 р.

Під депутатським контролем. Дорогу через Токмак ремонтує турецький підрядник


Як ми вже повідомляли,  розпочався ремонт автомобільної дороги державного значення Н-30 Василівка – Бердянськ  в напрямку до  Токмака.
Обсяг виділених коштів у поточному році достатній для проведення в першу чергу ремонтних робіт ділянки до м. Токмак, загальною довжиною 48 км.





Народний депутат України Павло Мельник, який на державному рівні «пробив» ремонт цієї дороги,  провів робочу нараду, з виїздом на місце проведення робіт, з представниками підрядного підприємства ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» (турецький підрядник, що виграв тендер).
- Питанням виділення фінансування ремонту дороги державного значення Н-30 Василівка – Бердянськ, а саме ділянки, що проходить територією нашого округу, розпочав займатися ще у вересні 2019 року, спрямувавши депутатський запит до Прем’єр-Міністра України, - розповів народний депутат України Павло Мельник.-  Це питання піднімалося на робочих зустрічах з головою Запорізької обласної державної адміністрації, а також 7 листопада 2019 року під час візиту Прем’єр Міністра України до Запорізької області та на зустрічах у Міністерстві інфраструктури України, у державному агентстві автомобільних доріг України, а також з моїми колегами з Комітету з питань транспорту та інфраструктури Верховної Ради України. Питання проведення ремонту дороги державного значення Н-30 Василівка – Бердянськ знаходиться під моїм депутатським контролем.
Основна мета, щоб дорогу Василівка - Токмак- Бердянськ було повністю відремонтовано, - зазначив народний депутат.