субота, 29 лютого 2020 р.

Смачний тиждень Масляної у Центрі ПТО


Млинцями, головним атрибутом Масляної, цей смачний навчальний тиждень у Центрі професійно-технічної освіти завершили першокурсники , які вчаться за професією «кухар, кондитер».
Під час уроку виробничого навчання учні закріпили теоретичні знання та здобули практичні навички з приготування млинцевого тіста та начинок з нього. 





Майстер виробничого навчання Ірина Єременко  під час дегустації страв розказала майбутнім кухарям про символічність свята Масляної  та продуктів, що входять до складу млинців і начинок.

Як святкували Масляну у Центрі ПТО, дивіться, будь ласка, за цим посиланням

Масляна: мікс талантів і професійної майстерності учнів

https://sbtokmak.blogspot.com/2020/02/blog-post_30.html