неділя, 12 квітня 2020 р.

З епіценту події. Молочанськ протистоїть загрозі розповсюдження коронавірусу у місті


У Молочанську, де вчора 11 квітня було діагностовано перший на Токмаччині випадок захворювання на коронавірус, міська влада і особисто міський голова Володимир Вольвач організували роботи з дезінфекції і  запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції у місті.

Як ми повідомляли, учора міським головою було  придбано  у ФОП Сніжко сертифікований концентрат гіпохлорит натрія від завода-постачальника Дніпроазот. По інструкції комунальники  розвели концентрат  і сьогодні  зранку разом з пам`ятками по використанню дезінфікуючий розчин роздали  керівникам ОСББ.
А ті у свою чергу організували  проведення силами співвласників  робіт з дезінфекції та обеззараження під’їздів багатоповерхових житлових будинків та  прибудинкових територій. Про захист людей, які виконували ці роботи подбали: усі були одягнені у захисні халати, на обличчях – респіратори, захисні окуляри, на руках – рукавички.





До робіт з дезінфекції  підключилися рятувальники, які обробили техніку, приміщення і територію біля   пожежно-рятувального посту у м.Молочанськ.



Вони також доповіли міському голові Молочанська Володимиру Вольвачу про готовність провести у разі потреби дезінфекцію доріг міста із залученням пожежних машин.
Міська влада і особисто мер  роблять  все можливе для запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції у  місті. І закликають жителів  Молочанська  не панікувати, не нагнітати пристрасті у соціальних мережах, не розпускати чутки,  а підключатися до робіт з дезінфекції своїх помешкань і будинків. Адже своєчасна дезінфекція, чистота - це запорука здоров`я усього міста.  
Людмила АРМАН