середа, 17 червня 2020 р.

Мешканці Токмаччини пограбували у сусідів птахофабрику: збиток склав 150 тисяч гривень


Викрадене майно зловмисники встигли реалізувати. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.
Як повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області, 15 червня мешканці села Новогорівка Токмацького району,  1987 та 1991 років народження,  пошкодили вікно, проникли на територію птахофабрики в селі Мирне та  скоїли крадіжку ліків.
З повідомленням про скоєний злочин до Оріхівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернувся начальник служби безпеки підприємства.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції.
«Вжитими оперативно-пошуковими заходами співробітники сектору кримінальної поліції встановили осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення. Старший з фігурантів вже був раніше судимий за аналогічні види злочинів, працівник птахофабрики. З’ясувалося, що викрадене майно зловмисники встигли реалізувати. Сума збитків завдана товариству з обмеженою відповідальністю склала близько 150 тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють місця збуту викрадених ліків, а також перевіряють чоловіків на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Запорізької області. Вирішується питання повідомлення їм про підозру», - розповів начальник Оріхівського відділення поліції Андрій Собецький.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Триває досудове розслідування.