пʼятниця, 5 червня 2020 р.

До Марафону відповідальності-2020 приєдналися токмацькі журналісти


У Запорізькій області продовжується Марафон відповідальності від   Фонду Родини Богдана Гаврилишина, яка спонукає до відповідальної поведінки.
Однією з перших у Токмаку у марафоні  взяла участь керівниця декількох ОСББ, директорка школи, депутатка Токмацької міської ради та громадська активістка Вікторія Бобринок.
А 4 червня до нього долучилися головна редакторка Токмацької міськрайонної газети «Таврія», Почесна журналістка України   та член Молодіжна рада Токмака, завідувач відділом новин міськрайонної газети «Таврія», шеф-редактор інтернет - порталу «Суботній Токмак. Токмак.ua»  Михайло  Арман.


Символом марафону відповідальності є соняшник сорту «Богдан Гаврилишин»., який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця. Радниця міського голови Токмака регіональна представниця Фонду родини Богдана Гаврилишина у Запорізькій області Наталія Криворучко вручила журналістам насіння соняшника, яке вони посадять у себе вдома.
Як розповіла Людмила Арман, з цією квіткою ( найсильнішою з усіх квіток) у редакції взагалі багато спільного: адже соняшник - це символ та емблема газети. Як сонях тягнеться до сонця, так і журналісти редакції газети «Таврія» постійно тягнуться до нових знань, проходять навчання, що організовує Національна спілка журналістів України  і запроваджують нові цифрові технології.

У Декларації відповідальності редакція газети одноголосно обрала принцип №1: «Говори правду, будь чесним та етичним». І це так. У січні  наступного  року газеті виповниться 90 років! А пані Людмила Арман відзначатиме 30-річчя початку журналістської діяльності.
Долучайтеся до Марафону і  Ви! #ChangeUkraine #bh15 #дію_відповідально
Катерина САМОЙЛЕНКО,
Фото авторки