середа, 10 червня 2020 р.

ВСЕ БУДЕ МОЛОДЬ. МІСТО ТОКМАК – УЧАСНИК НОВОГО ПРОЄКТУ


Наше місто  в особі міського голови Ігоря Котелевського стало учасником нового проєкту від Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна, уклавши відповідний Меморандум.


Дуже велика кількість заявок поступила на даний конкурс, особливо – із Запорізької області. Проте організатори відібрали наше місто та Оріхівську ОТГ. Проєкт передбачає інфраструктурну складову, а це означає, що приміщення для Центру соціальної підтримки дітей та сімей, що буде створено в рамках проекту, буде відремонтовано за кошти Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна. Також ця організація забезпечить Центр меблями, персонал – навчанням тощо.
- Особисто мене тішить те, що проєкт розрахований на період 2021-2024 роки, протягом якого буде розроблено і програму розвитку соціальних послуг та план впровадження програми надання соціальних послуг. А це вже - інституційні якісні перетворення. До проекту будуть залучені і фахівці служби у справах дітей, і Міського центру для дітей, сім'ї та молоді, і інших служб міста – розповіла радник міського голови Наталія Криворучко.
Як повідомили у Пресслужбі виконкому Токмацької міської ради, не дивлячись на карантин, міський голова Ігор Котелевський уклав відповідний Меморандум про наміри та взаємодію із Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна для впровадження проєкту «Підтримка системи захисту дитини».
Наразі очікується приїзд експертів проєкту для знайомства та спільного обрання приміщення для майбутнього Центру соціальної підтримки дітей та сімей.