четвер, 23 липня 2020 р.

Мерія Молочанська вирішує проблеми ремонту доріг у місті


Стан доріг у місті Молочанськ викликає чимало негативних відгуків як у місцевих жителів, так і у  водіїв.
На жаль, не всі проблеми доріг можна вирішити власними силами з маленьким міським бюджетом. Зате можна шукати шляхи вирішення цих проблем.
Через Молочанськ проходить дорога загального користування державного значення Т-04-01 Дніпропетровськ-Васильківка-Покровське-Гуляйполе-Токмак-Мелітополь. По місту це вулиці Шевченка, Толстого, Лугова загальною протяжністю 4,7 км.
Об'їзна дорога для вантажних автомобілів, які вщент її розбили. Вже не перший рік піднімається проблема передачі дороги на території міста у державну власність. Питання затягується через незадовільний технічний стан дороги, а виконати таку вимогу для нашого маленького міста фактично неможливо. Дорога потребує капітального ремонту, який можна виконати лише за рахунок державних коштів.
На позачерговій сесії міської ради депутати ухвалили звернення до можновладців з проханням допомогти у виконанні ремонту частини дороги на території міста. Зараз це питання особливо актуальне, оскільки розпочалися ремонтні роботи ділянок траси Т-04-01. Аби Молочанськ не лишився осторонь цих ремонтних робіт, потрібно прискорити процес передачі. Крім ухваленого звернення, міська рада проводить консультації зі Службою автодоріг, вже є певні домовленості, щоб питання ремонту і подальшої передачі дороги було вирішено.
Молочанськ.Події.