четвер, 27 серпня 2020 р.

Токмачанин Віталій Шкуропат – переможець міського і обласного конкурсів «Батько року»


Сьогодні міський голова Токмака Ігор Котелевський і начальник Управління соціального захисту населення Ігор Мащенко вручили відзнаки переможцям традиційного міського конкурсу «Батько року».
В номінації  «Батько – працівник культури та мистецтва» переможцем став Віталій Шкуропат, керівник Народного хору української пісні «Таврійські зорі», хормейстер міського Будинку культури. 

Віталій Васильович також став переможцем обласного конкурсу «Батько року».  В номінації  «Батько – працівник культури та мистецтва»  серед 7 учасників конкурсна комісія обрала переможцем саме його. І невипадково. Віталій Шкуропат до 1999 року очолював міський Будинок культури, відкрив шлях до музики і пісні багатьом талановитим співакам нашого міста. Він є  беззмінним керівником Народного хору української пісні «Таврійські зорі». А ще він батько двох талановитих дітей.
Міський голова Токмака Ігор Котелевський і начальник Управління соціального захисту населення Ігор Мащенко привітали Віталія Васильовича  з перемогами у міському і обласному конкурсах «батько року» і вручили йому Грамоту і подарунок.
Михайло АРМАН,
Фото автора