четвер, 24 вересня 2020 р.

Вибори-2020. Відкрито, публічно, прозоро

 Так Партія Порядок представила жителям Запорізької  області свою команду, з якою йде  на місцеві вибори.



У Запоріжжі на
 площі Маяковського Партія Порядок запропонувала запоріжцям унікальний відкритий простір, на якому змогли познайомитися активісти команди та жителі обласного центру. Люди могли дізнатись про програми Партії Порядок та пріоритетні напрямки у роботі.





Потім присутнім представили кандидатів у депутати Запорізької обласної ради від Партії Порядок, які візьмуть участь в місцевих виборах.

На представленні команди лідер Партії, народний депутат України Муса Магомедов підкреслив, що найважливіше - це постійна робота і об'єднання зусиль, для того, щоб досягти успіху і зробити життя запорожців більш комфортною.



- Місцеві вибори - це новий етап для країни і для людей. Кожен з нас прийняв для себе непросте, але принципове рішення . Хочеш змінити  світ навколо себе - зроби перший крок. Є така приказка: «Якщо хочеш зробити щось  добре - зроби це сам». Воно так і працює. І ми самі створили  партію, в яку прийшли  люди, які готові  брати на себе відповідальність і  які готові  багато працювати, - сказав Муса Магомедов.

Обласну команду політичної сили представив голова обласної організації Партії Порядок Єгор Семенков.

- Нам треба  об'єднати кращих, об'єднати професіоналів у різніх областях, для того, щоб підняти систему ЖКГ, зробити медицину дійсно  доступною на відстані телефонного дзвінка, для тих, хто дійсно цього потребує. Ми гарантуємо Запоріжжю та  області, що  ніхто з нас не візьме хабарів, як не візьме відкатів, ми будуємо нову партію. Ми хочемо побудувати нове Запоріжжя і  Запорізьку область, - зазначив Єгор Семенков.

Активісти Порядку переконані, люди заслуговують якісні та доступні медичні послуги, справедливі житлово-комунальні тарифи, безпека на вулицях і власних дворах. Сучасні дитячі майданчики, справні комунікації і відеоспостереження. Підтримують активістів і запорожці.

Партія Порядок представила команду на місцеві вибори-2020. У команді Партії Порядок: лікарі, юристи, журналісти, вчителі, промисловці, відомі спортсмени. Всі відкриті до діалогу.

Вибір людей, які будуть працювати на місцях, - вкрай відповідальний. Тому що їм належить відстоювати інтереси регіону на державному рівні і розвивати громади.

- Ми Хочемо, щоб у нас були потужного економіка, з розвинення агросектором, з промісловістю, з торгівлею, з айтішниками. Для того, щоб все це було, нам треба  всього лише для себе прийняти одне рішення  - важко та  багато  працювати. Ніхто нічого іншого не придумав. Тому я абсолютно впевнений, что спільними  зусиллями  ми це зможемо і в нас все буде у порядку, - резюмував Муса Магомедов.




- Незабаром ми, команда Партії Порядок  представимо Токмацькій громаді наших кандидатів у депутати. Віримо, що у нас все буде у Порядку! – зазначив активіст партії Порядок Олександр Чуб із Токмака.

Людмила АРМАН,

фото авторки