субота, 19 вересня 2020 р.

Все буде молодь. Стаді-тур молодіжних активістів Токмака до Бердянська

 Члени та членкині Молодіжної  ради Токмака здійснили стаді-тур до Бердянська, що організувала  Платформа Суспільної Взаємодії ( Наталія Криворучко, Олександр Пилипенко –респект) .

В День міста ми пройнялися святковою атмосферою, що панувала у Бердянську – серці Азова, та спочатку  відвідали Бердянський державний педагогічний університет.

Заступник голови Молодіжної ради, голова студентської ради університету Микола Оверченко і голова Молодіжної ради Дмитро Кіосов гостинно зустріли токмацьких колег та провели цікаву екскурсію, під час якої ознайомили токмацьку молодь з короткою історією становлення та розбудови університету,  розповіли цікаві факти про приміщення головного корпусу, показали паркову зону, де ми загадали бажання біля дерева бажань. 

Особливе враження справила бібліотека університету, на багатоярусних полицях якої зберігається близько 270 тисяч книжок.

На завершення екскурсії в конференц-залі молодіжні активісти поділилися своїм досвідом по роботі студентської та молодіжної ради Бердянська, а потім  сфотографувалися на тлі найбільшої декоративної вишиванки на одному з корпусів БДПУ.






Програма стаді-туру була надзвичайно цікава і насичена. Слідуючою точкою ознайомлення з містом став центр розвитку дитини «Країна мрій» заснований Марією Дольме. Саме в цьому центрі члени і членкині Молодіжної ради Токмака мали змогу побачити один із прикладів соціального орієнтованого бізнесу. Викладачі центру провели майстер- клас по акварелі, під час якого ми всі зарядилися позитивною енергією та емоціями, які відобразили на своїх малюнках.








Ми прогулялися на  Приморській набережній, зробили цікаві фото на арт-об`єктах і фотозонах. А ще ми долучилися до історичного фестивалю. Разом зі студентами та викладачами БДПУ  здійснили морську прогулянку на піратському вітрильнику.  




Доктор історичних наук, професор Ігор Лиман розповідав нам історію Бердянська та  його минуле. А з вітрильника ми бачили яким красенем Бердянськ є зараз.

Михайло АРМАН,

учасник стаді-туру,

член Молодіжної ради Токмака