Всі ці неймовірні гастрономічні відчуття подарували учням і викладачам багатопрофільного Центру ПТО майстер виробничого навчання Ірина Єременко разом з учнями другого курсу, майбутніми кухарями, кондитерами.
У Центрі ПТО триває тиждень фахової майстерності за професією «Кухар, кондитер».
рамках гастрономічної подорожі по країнах Європи майбутні кухарі, кондитери та їхні наставники вже здійснили віртуальні гастрономічні подорожі по країнах Європи – Україні, Польщі, Франції. А сьогодні прямували до Італії.
- Від інших країн італійську кухню відрізняє не лише витонченість, а ще і душевність, у цьому я мала можливість переконатися на власні очі. Для італійців прийом їжі – не необхідність, а задоволення. Ми українці, проте наші учні отримали від їжі задоволення і відчули себе справжніми італійцями, коли куштували різотто, піцу Маргариту та Папероні.
Ірина Єременко разом з учнями другого курсу подарували всім неймовірні гастрономічні відчуття – італійській смак, ніжність, романтику і шалене задоволення, - розповіла заступник директора Центру ПТО Наталія Федорченко.