вівторок, 8 грудня 2020 р.

Свято наближається. У Токмаку оголошено конкурс ялинкових прикрас

 Традиційно напередодні новорічних свят Центр розвитку та підтримки молодіжних ініціатив ( керівник Влад Мікша) оголосили про проведення конкурсу ялинкових прикрас. Вже третій рік поспіль, головну ялинку міста прикрашатимуть найгарніші та найяскравіші іграшки, зроблені руками токмачан. 


Ініціатива конкурсу вперше проявилася у 2017 році, після того, як містяни почали звернули увагу на те, що центральна ялинка виглядає не зовсім святково. ЦРПМІ підтримав ідею та, включно з Будинком культури, організував конкурс новорічних ялинкових прикрас. Головний критерій конкурсу – іграшка має бути вологостійкою і витримати усі капризи погоди зимового Токмака. Також її треба підписати, бажано, щоб було сказано чи це учень навчального закладу або працівник якоїсь організації\фірми, ім’я, прізвище, вік. А вже у день урочистого відкриття головної красуні міста відбуватиметься підведення підсумків конкурсу і нагородження переможців. Преміальний фонд для найкращих учасників виділяє керівник ЦРПМІ – Владислав Мікша. 

Центр розвитку і підтримки молодіжних ініціатив вітає усіх з прийдешніми святами та бажає миру і здоров’я усім токмачанам. 

Тетяна Сивоконь