середу, 16 грудня 2020 р.

День Польщі в ДНЗ «Багатопрофільний центр ПТО».

 У Центрі ПТО триває тиждень фахової майстерності за професією «Кухар, кондитер». 

У вівторок, 15 грудня, в рамках гастрономічної подорожі по країнах Європи майбутні кухарі, кондитери та їхні наставники  перейняли  естафету від квітучої України.

- Ми мандруємо до Польщі. Ситна, смачна, поживна і калорійна… Так, польська кухня саме така. Протягом дня всі мали можливість переглянути відео, презентації, послухати інформацію про ресторанні заклади, цієї країни, смачні страви з риби та най популярніші види продукції Польщі, - розповіла майстер виробничого навчання Кременчуцька Надія.






І саме на великій перерві здобувачі освіти та працівники Центру ПТО поласували польським печивом «Мазурка з горіхами та курагою», яке приготували учні  групи 20-02 разом з майстром виробничого навчання Кременчуцькою Надією.

Усі присутні були вражені незвичайним смаком печива та взяли рецепти до власної скарбнички.





Також на великій перерві
на учнів і викладачів  чекала вікторина «Кмітливий кухар» , яку провела викладач Короткова Ольга.

У ході змагання учасники продемонстрували не тільки рівень знань, а також гарне почуття гумору та дотепність. Треба відзначити, що на запитання відповідали активно, з ентузіазмом. Отримали позитивні емоції не тільки від проведення вікторини, а і від теплої, дружньої атмосфери, що панувала під час заходу. А кращі знавці кулінарії були відзначені солодкими призами