У Центрі ПТО триває тиждень фахової майстерності за професією «Кухар, кондитер».
У вівторок, 15 грудня, в рамках гастрономічної подорожі по країнах Європи майбутні кухарі, кондитери та їхні наставники перейняли естафету від квітучої України.
- Ми
мандруємо до Польщі. Ситна, смачна, поживна і калорійна… Так, польська кухня
саме така. Протягом дня всі мали можливість переглянути відео, презентації,
послухати інформацію про ресторанні заклади, цієї країни, смачні страви з риби
та най популярніші види продукції Польщі, - розповіла майстер виробничого навчання Кременчуцька Надія.
І саме на великій
перерві здобувачі освіти та працівники Центру ПТО поласували польським печивом
«Мазурка з горіхами та курагою», яке приготували учні групи 20-02 разом з майстром виробничого
навчання Кременчуцькою Надією.
Усі присутні були вражені незвичайним смаком печива та взяли рецепти до власної скарбнички.
У ході змагання учасники продемонстрували не тільки рівень знань, а також гарне почуття гумору та дотепність. Треба відзначити, що на запитання відповідали активно, з ентузіазмом. Отримали позитивні емоції не тільки від проведення вікторини, а і від теплої, дружньої атмосфери, що панувала під час заходу. А кращі знавці кулінарії були відзначені солодкими призами