четвер, 31 грудня 2020 р.

Новорічні подарунки ветеранам газети «Таврія»

 Новий рік для колективу газети «Таврія» стане подвійним святом, адже 2 січня друкованому засобу масової інформації виповниться 90 років. Ювілей.

- Зазвичай свята газети у нас в редакції проходили яскраво,  у душевній обстановці. Але, через пандемію коронавірусу  і карантинні обмеження відзначення ювілею газети ми вирішили перенести на 6 червня – День журналіста. На новий рік від   гучного застілля відмовилися.  Натомість,   ветеранів праці з Новим роком і 90-річчям газети «Таврія» вітали вдома,  - розповіла головна редакторка газети «Таврія» Людмила Арман.

У переддень  Нового року у домівки малозабезпечених ветеранів газети «Таврія» завітали  Дід Мороз ( його роль виконував молодий журналіст Михайло Арман)  і головна редакторка  Людмила Арман.

Їх візит став для ветеранів не тільки сюрпризом, а й  прекрасною нагодою у черговий раз зустрітися, поспілкуватися, поринути у дитинство, коли головного свята року чекаєш із нетерпінням, із відчуттям дива та казки.







     Людмила Арман  щиро привітала журналісток Ларису Кузнєцову, Майю Кибу, Валентину Машиністову,  головного бухгалтера Ніну Краснокутську, секретар-друкарку Зінаїду Сімченко із прийдешнім Новим роком, з ювілеєм газети, побажавши усім здоров’я, тепла і гарного настрою. А Дід Мороз подарував ветеранам святковий номер газети з настінним календарем, цитрусові і солодощі до чаю.