суботу, 7 грудня 2019 р.

Увага! Крута акція - Телевізор за 288 гривень!

Це не ціна "чорної" п`ятниці. 
Це головний приз святкового розіграшу, що проводить редакція міськрайонної газети "Таврія" для передплатників своєї газети.
Хочете взяти участь в акції?
       Обов`язково візьміть участь в акції!
Для цього в редакції газети або у будь-якому поштовому відділенні Токмака, Молочанська та сіл Токмацького району передплатіть газету "Таврія" на 3 місяці, на 6 місяців або на весь 2020 рік.
Надішліть до 31 грудня 2019 року копію передплатної квитанції на адресу: м.Токмак, вул.Дружби, 319. Редакція газети "Таврія" або на е-пошту: tavr_tok@ukr.com
Для  пенсіонерів, ветеранів війни і праці, учасників бойових дій і чорнобильців, людей з інвалідністю ціна на передплату газети "Таврія" пільгова - 24 гривні на місяць.
Розіграш призів для передплатників газети "Таврія" відбудеться 2 січня 2020 року - у черговий  День  народження "Таврії" ( попередні назви: "Червоний двигун", "Більшовицьким шляхом", "Комуністичним шляхом").
Візьміть  участь у розіграші і цілком ймовірно, що щасливим володарем головного призу - телевізору - можете стати саме ВИ!!!!!!
                                                                Редакція газети "Таврія"
На фото: передплатники газети "Таврія" - володарі призів святкового розіграшу 2019 року. В центрі - Н.Обухова з м.Молочанськ, яка виграла головний приз - мікрохвильову піч.