середа, 13 січня 2021 р.

Молодик 13 січня: чим він особливий та як найкраще провести цей день

 Що являє собою перший новий Місяць 2021 року та як найкраще провести цей день, розказує «Токмацька порадниця» разом з  УНІАН.

Новий Місяць 13 січня 2021 - чим небезпечний

Сьогодні , 13 січня, о 7.00 настав перший у 2021 році молодик, який пройде під покровительством знаку Зодіаку Козоріг.



Молодик  (або новий Місяць, іноді новомісяччя) – фаза Місяця, коли нічне світило, Сонце та Земля перебувають приблизно на одній прямій. При цьому Місяць розташовується посередині між ними.

Вважається, що, коли настає новий Місяць, людські енергетичні ресурси істотно знижуються. Людині може відчувати брак сил та слабкість, виникає бажання відпочити. У декого, зокрема, спостерігаються різкі зміни настрою, стреси та депресія.

Особливість січневого молодика

Цей місячний день проходитиме під егідою знаку Зодіаку Козоріг, що викликає потребу бути корисним суспільству, шукати відповіді в соціумі.

Можуть виникнути сумніви у власних можливостях і бажаннях. Сором'язливість й образа на певних людей можуть зіпсувати настрій. Не варто шукати схвалення з боку, воно не допоможе. Потрібно стати впевненішим у собі, вірити у свої власні цінності.

Що можна робити у молодик 13 січня

У день нового Місяця добре переглянути своє минуле, справи, думки та почуття й розпочати планувати майбутнє.

Оскільки відбувається оновлення місячного циклу, оновлюються й наші емоції, тому це найкращий час, аби переглянути свої звички. Йдеться, зокрема, про початок циклу фізичних вправ, лікувального голодування або дієти. Будь-які починання цього дня отримують додаткове енергетичне підживлення.

Водночас під час молодика слід долати такі негативні якості, як злість і скупість, – це допоможе реалізувати нові починання. Непогано цими днями також здійснити невелику подорож гористою місцевістю або відвідати лижний курорт.

Що не можна робити у молодик 13 січня

У день настання нового Місяця не варто робити нічого важливого – все розпочате не отримає належного заряду ні емоцій, ні енергії, ні сили.