понеділок, 11 січня 2021 р.

На місці пориву центрального водоводу аварійна бригада «Міськводоканалу» працює і вдень, і вночі

 10 січня, близько 10-ої години  у Токмаку стався порив  центрального водогону по вулиці Гоголя, поблизу автовокзалу.

На період ремонтних робіт, у мікрорайоні «Центральний» та частині мікрорайону «Калиновий» довелося перекрити водопостачання.

Як розповіла директорка КП «Міськводоканал» Наталія Лісова, на водогоні сталася серйозна аварія -  порив 500-міліметрової труби.



- Труба водогону стальна, її термін експлуатації 25 років, а вона працює з 60-их років минулого століття. Звісно, через свою зношеність не витримала тиску води і порвалася. На місце аварії оперативно виїхала бригада «Міськводоканалу», працівники намагалися якомога швидше ліквідувати порив, але ситуація ускладнювалася тим, що через  епіцентр аварії  проходить  ливнівка, - розповіла Наталія Іванівна.

Враховуючи, що без води залишилися майже два мікрорайони нашого міста, аварійна бригада працювала і вдень,  і вночі. Керували  роботами сама  директорка «Міськводоканалу» Наталія Лісова, а також головний інженер Андрій Пеньков і майстер Геннадій Ходак. Сумлінно працювали слюсарі Микола Томілін і Віталій Логвиненко, електрогазозварник Володимир Середа, водії Валерій Назаренко і Петро Лобач, екскаваторник Микола Лобач.

- Лише з четвертої спроби вдалося «залатати» аварійну трубу,  зараз ( станом на 11 січня на 10.15) будемо запускати воду, - повідомила директорка  КП «Міськводоканал» Наталія Лісова.

Михайло АРМАН,

Фото автора