субота, 6 березня 2021 р.

Букетами весняних квітів, щирими побажаннями і солодкими подарунками

 сьогодні, у переддень Міжнарожного жіночого дня 8 березня, представниць прекрасної статі Токмаччини привітали чоловіки - викладачі та учні Багатопрофільного центру професійно-технічної освіти.

Особливі слова подяки, побажання радості і гармонії, творчих злетів і натхнення були адресовані  до жінок-партнерок навчального закладу, тих, чиї серця,  сповнені любов’ю до учнів, їх батьків, жителів Токмака, Молочанська і сіл району.







Це начальник відділу освіти Світлана Черкасова, директорки шкіл Токмака Валентина Жадан, Олена Чагоаець, Вікторія Бобринок, Тетяна Чорна, Тетяна Ходаковська, директорка Молочанського опорного закладу ЗСО Марина Романова, Молочанська міська голова Ірина Липка, директорка Виноградненської школи Інна Броцька.

 Робочий день розпочався з приємного сюрпризу-вітання  і для директорки- головної редакторки газети «Таврія» Людмили Арман, яка цього дня відзначала 30-річчя журналістської діяльності.

Разом із солодким подарунком хлопці з Центру ПТО і викладач Ольга Марєєва висловили на адресу Людмилі Анатоліївні подяки за співпрацю з навчальним закладом.



Під час ранкових візитів жінки-керівники  не приховували здивування та захоплення, а чоловіки-гості з Центру ПТО намагались максимально виразити і відзначити важливість та ту вагому роль, яку відіграють наші прекрасні жінки у діяльності та розвитку Токмацької і Молочанської громад.