суботу, 13 березня 2021 р.

У Токмаку презентовано авторські казки Тетяни Симоненко

 У  Токмацькому міському краєзнавчому музеї відбулася неординарна подія – презентація  книжки токмачанки Тетяни Симоненко «Казки Запорізької землі».




Це унікальна  збірка, до якої увійшли три розділи «Казки Таврії», «Казки з кошику бабусі Тетяни», «Казки-билини про Запорізьких козаків».

Про це ми писали тут «Казки Запорізької землі»: з почином Вас, Тетяно Володимирівно!

Кожна казка — це унікальна історія нашою рідного краю, що розкривається авторкою через захоплюючі пригоди героїв, де добро перемагає зло.

Книга з якісним папером і друком, з яскравими ілюстраціями художниці Ірини Рогової. Як зазначила Тетяна Симоненко, малюнки художниці Ірини Рогової стали  прикрасою  книжки, без них вона була  б просто текстом.

За словами авторки  видання «Казки Запорізької землі» - це благодійний  проєкт, тому вона   вже подарувала книги бібліотекам і шкільним  бібліотекам, навчальним закладам, а також спонсорам, які надали фінансову допомогу у виданні казок. Це бізнесмен із Запоріжжя Сергій Дегтяр,  депутат Токмацької міської ради і керуючий СФГ «Утро» Сергій Катречко, депутат Пологівської районної ради і голова СВК «Мирний» Володимир Хижук.