неділя, 28 березня 2021 р.

Фоторепортаж. Ось і завершилось свято міні-футболу. Визначилися переможець і призери

 28 березня    у Палаці спорту Токмака відбулися ігри останнього  7-го  туру  відкритого чемпіонату міста і  традиційного 35-го новорічного турніру з міні-футболу, в якому брали участь 8 команд із  Токмака, Мелітополя і Чернігівки.

У першому матчі  туру команда «Чернігівка»   обіграла  «ТФК» з рахунком 6:1.

Команда «Динамо» із сухим рахунком 7:0 переграла команду «Україна».

Мелітопольський «Бастіон» виграв у МВД  9:2.

У заключному  матчі гравці команди «Прайд»  вийшли на поле  чемпіонами турніру, бо достроково здобули цей титул. А от   «Дизелю» потрібна була перемога, щоб стати бронзовим призером турніру. Дизелісти  гідно протистояли молодим, напористим футболістам «Прайд», але їм не вистачило елементарного - везіння забити м’яч у чужі ворота у здавалося б 100-відсотковій гольовій ситуації.  7:2.




Таким чином команда «Прайд» набрала 21 очко  із 21 можливого і  стала переможцем турніру.  «Бастіон» з Мелітополя набрав 19 очок і посів друге місце,  у «Динамо» 16 очок і третє місце.

На 4 місці турнірної таблиці «Дизель»  11 очок, 5 місце  - «Україна» - 9 очок,  6 місце - «Чернігівка» -   6  очок, 7 місце -  ТФК – 3 очки, замкнула турнірну таблицю команда МВД.

На урочистій церемонії закриття турніру, міський голова Ігор Котелевський відзначив, що турнір з міні-футболу пройшов на високому рівні. Всім учасникам та вболівальникам він побажав міцного здоров’я та висловив велику подяку за популяризацію футболу.








Разом з головним суддею турніру, легендою нашого токмацького футболу Яковом Очкаленком міський голова вручив відзнаки  і грамоти капітанам команд «Динамо» і «Бастіон», та Головний трофей турніру – Кубок міста з міні-футболу – команді «Прайд».

Також грамотами і призами відзначені: Олексій Новік – кращий гравець і бомбардир, Геннадій Безбабний – кращий воротар. Іван Мельничук – кращий захисник.







Грамотами та подяками міського голови за професійну організацію та проведення турніру з міні-футболу нагороджені: секретар турніру Галина Лавринович, медсестра Ольга Чемцова, суддійська колегія Станіслав Щипанський, Олександр Уруцький, Сергій Філоненко, Юрій Фесенко і головний суддя турніру Яків Очкаленко.






 

Людмила АРМАН,

Михайло АРМАН,

Фото авторські