пʼятниця, 7 травня 2021 р.

Новенський старостинський округ: вирішувати проблеми території та залучати додаткові ресурси для її розвитку

 Підготовка Стратегії розвитку Токмацької об’єднаної територіальної громади до 2027 року і збір такої необхдної для цього інформації - це один з пріоритетів роботи міської ради.

Тому радниця міського голови Наталія Криворучко і депутатка  Токмацької міської ради, голова міжфракційного об'єднання «Рівні можливості» Тетяна  Коржик здійснили робочу поїздку до Новенського старостинського округу.

 -Що я можу сказати? Прекрасно спланована поїздка та зустрічі із старостою Володимиром Куцерибом, керівниками/керівницями бюджетних установ: дитячого садочка, школи, бібліотеки, ФАПу, Будинку культури.




Під час спілкування занотували собі усі потреби території: це і питання опалення дитячого садочку (перехід з пелетного котла на електричний), і необхідність ремонту другого поверху школи, проблеми отримання персоналом ФАПу так званих «COVIDних» доплат та надбавок, оновлення підписного фонду бібліотекою та багато чого іншого, - розповіла Наталія Криворучко.

До речі, вона і депутатка Тетяна Коржик приїхали до села Нове  не з порожніми руками: від благодійного фонду «Карітас Запоріжжя»  передали усім установам миючі, дезінфікуючі та пральні засоби, а для бібліотеки - книги, для поповнення фондів.





- Наразі будемо працювати над тим, щоб вирішувати проблеми території та залучати додаткові ресурси для її розвитку, - резюмувала радниця Токмацького міського голови Наталія Криворучко.