пʼятниця, 7 травня 2021 р.

Знай наших. Токмацькі шахісти – другі в Україні, перші – в області

 Відбувся третій  етап відкритої ліги Запорізької області з шахів, що вперше проходить під патронатом президента Запорізької обласної федерації шахів Геннадія  Фукса.

Про це ми писали тут




Втретє поспіль токмацька команда, у  складі якої  грають: Берлізов Владислав, Берлізов Станіслав, Завтура Кирило, Маляр Данил, Мікша Назар, Мінько Артур, Максименко Єгор, Фененко Іван, Яковенко Максим і Христовой Дмитро, стала другою в Україні, і першою – в області.

Сьогодні  до шахового клубу завітали Токмацький міський голова  Ігор Котелевський, заступник голови обласної ради і президент Запорізької обласної федерації шахів Геннадій  Фукс,  депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков.

Вони  привітали  тренера Олексія Дружинця і його вихованців з черговою перемогою на етапі відкритої ліги Запорізької області з шахів. Бажали спортсменам подальших успіхів.  Геннадій Фукс вручив команді і її кращому гравцеві Назару Мікші   Кубок.



А депутат обласної ради Аскад Ашурбеков повідомив, що виділииив зі свого депутатського фонду кошти на підтримку і розвиток шахів на Токмаччині.

Михайло Арман,

фото автора