субота, 22 травня 2021 р.

Молочанська ОТГ: згуртувало громаду яскраве і масштабне свято

 20 травня Україна відсвяткувала День вишиванки. Молочанська  громада не стала винятком. Комунальним закладом "Центр культури і дозвілля" Молочанської міської ради та працівниками Балківського СБК було організовано і проведено свято на території села Балкове.




Впродовж усього заходу працювала дитяча зона з атракціонами та батутами, виїзне кафе, усіх гостей пригощали кулішем.

Майстри декоративно-прикладного мистецтва з усіх куточків громади та міста Токмак приїхали, щоб продемонструвати свої роботи. 


Місцевою бібліотекою була організована книжкова виставка "Країнами та містами Європи".

Господарі Балківського СБК дивували гостей різноманітними майтер-класами, чудовими фотозонами. 









Також, кожен зміг долучитися до акції - вишити власноруч частинку коду Молочанської громади та придбати брелок із зашифрованим, у вигляді вишиванки, своїм ім`ям.


У святковому концерті, тривалістю у дві з половиною години, взяли участь працівники та учасники художньої самодіяльності клубних закладів громади, КЗ "Молочанська дитяча школа мистецтв", Молочанська школа творчості школярів, Молочанська дитячо-юнацька спортивна школа.










Найяскравішим моментом програми стало дефіле під час конкурсу на кращий національний костюм, де всі охочі продемонстрували своє вбрання під чудову тематичну пісню.

Дякуємо всім учасникам: тим, хто допомагав в організації та тим, хто святкував разом з нами! Особлива подяка за допомогу в організації - депутату обласної ради Віталію Пасевіну; депутату районної ради, голові СВК "Мирний" Володимиру Хижуку; депутату Молочанської міської ради Віталію Шелемеху; СФГ "КЛИНОВИЙ"; ТОВ "АФ ім. Котовського"; ТОВ "ОКТО КОМПАНІ"; кафе "Романтика" м. Молочанськ! Без вас у нас би не вийшло такого яскравого та масштабного свята!!!

Молочанськ Простір Культури