вівторок, 8 червня 2021 р.

«Здавайте кров, нехай у світі пульсує життя». 14 червня - Всесвітній день донора крові

 14 червня  в Україні, як і у всіх країнах усього світу, буде відзначатися Всесвітній день донора крові. Центральною темою компанії Всесвітнього дня донора крові цього року стали донорство крові та забезпечення загальнодоступного, безпечного переливання крові в якості складової частини загального обхвату послуг охорони здоров’я.

Цього року день донора проходить під девізом: «Здавайте кров, нехай у світі пульсує життя».




Мета компанії: Віддати належну повагу і висловити подяку тим, хто регулярно дає кров і закликати тих, хто ще не давав свою кров, стати донорами. Адже донорська кров – це цінний ресурс як при плановому лікування, так і при наданні невідкладної допомоги, в том числі і при надзвичайних ситуаціях.

Завдяки їй пацієнти з небезпечними для життя хворобами можуть жити і мати більш високу якість життя.

Створення достатніх запасів крові можливо при добре розвиненому добровільному донорстві, але на жаль, на сьогоднішній день в місті Токмак, та районі є тенденція до зниження безоплатних донорів.

Дорогі донори міста Токмак та Пологівського району!

Структурний підрозділ м.Токмак КНП «ЗОЦСК» ЗОР вітає Вас з Всесвітнім днем донора крові. Бажаємо Вам високого гемоглобіну, чистої та якісної крові, доброти і щедрості душі, поваги та пошани оточуючих, відмінного самопочуття, міцного здоров’я  і благополуччя в житті!

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь в безоплатній дачі крові !4 червня 2021 року з 8:00 до 12:00. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, результат флюорографії.

                       Адміністрація структурного підрозділу м.Токмак КНП «Запорізька обласна служба крові» Запорізької обласної ради