субота, 17 липня 2021 р.

Ати-дебати. Коли токмацькі «гондольєри» до вулиці Заливна «догребуть», або Для чого йдуть у депутати?

 «Для чого ви прийшли в Токмацьку міську раду?». Це питання депутатка Токмацької міської ради Вікторія Бобринок адресувала деяким своїм колегам, які на комісії з життєзабезпечення міста відмовились, як вона зазначила « розглядати питання мешканців вулиці Заливна, назва якої відповідає дійсності і там єдина дорога по коліна у воді».


Токмак. Вулиця Заливна


Також питання підтоплення та водовідведення будинків 272 та 270, що по вул.Василя Вишиваного, питання покрівлі у багатоповерхових будинках міста. 



Токмак. Потоп біля багатоповерхівок во вулиці В.Вишиваного, 270 і 272


Інші депутати з цієї комісії теж відмовились, вказуючи на те, що є важливіші питання і що часу в них немає. А ще докорили тим, що потрібно попередньо їх за десять днів ознайомлювати, як по закону.

Так колеги, ви праві у питаннях законності, але де подівалась ваша людяність, коли представники вулиць та будинків вимушені були встати і піти з зали засідання без розгляду їх проблеми. А ще ми всі розуміємо, що коли питання не пройшли депутатську комісію, то на сесію їх не винесуть і звернення людей безрезультативне.

Маю особисту думку: « Якщо у вас, у депутатів, немає часу навіть для розгляду, то навіщо ви людям?» - написала депутатка Вікторія Бобринок на своїй сторінці у facebook.

І ось як на її публікацію відреагували токмачани:

 Наталья Борблик

Сытый голодного не понимает, они не ездят по этим улицам и не живут в этих домах. Поэтому им ровно на наши проблемы

 Светлана Гарькавая

 есть и такие которые говорили людям , нечего покупать дома где затапливает.

 Наталья Борблик

 мне не единожды "умные" советы давали, типа переезжайте в центр и не нойте.

 Наталья Криворучко

Когда головы ОСББ пришли на заседание данной комиссии, с целью разработки механизмов решения проблемы текущих кровель многоэтажек города, им сказали: "Берите кредиты". Вот так вот..и это в городе с официальным статусом депрессивной территории..

 Лариса Кутовая

Молодчинка ,Виктория Анатольевна! наши депутаты зажрались до немогу! отдельные продвинули по всем микрорайонам свои пивнушки, другие свой бизнес стерегут, а народ? а что народ,он терпеливый и верит всякой предвыборной байке,а потом бьет себя по лбу...грабли еще никто не отменял! Вам бы еще несколько добросовестных депутатов,да народ вас поддержит,может и сдвинется с мертвой точки наша городская рутина.а наша Заливная,так то достопримечательность города! подлодки никто не отменял.

 Наталья Борблик точно, Заливная-Венеция местная, а депутаты- гондольеры никак туда не догребут.

 Віктор Халамівський

Все верно пишется, только вопрос - почему депутат Бобринок за 5 лет своей каденции не помогла людям с Заливной улицы?

 Вікторія Бобринок

 Может правильно задавать вопрос почему я помогаю жителям Заливной улицы и зачем я реагирую на обращения? А провокационные вопросы, депутат Халамовский, и я задавать умею. Думаю в конце вашей каденции вы сможете ответить на мои, даже в середине.

 

Виталий Конопский

Шановна Вікторія Анатоліївна, ви винесли ці питання за 10хвилин від початку комісії, нікому не дали ознайомитись зі своїм зверненням і не зачитали його членам комісії, такі важливі питання не повинні вирішуватись ,,за 5 хвилин,,. Ми як депутати повинні розібратися, побачити кошторис, проконтролювати кожну, витрачену гривню платників податків!

Не потрібно зараз прикриватися фотографіями людей!!!!

Проблеми вулиць Заливна і Василя Вишиванного виникли не сьогодні і не вчора. І ви як депутат другого скликання, за 5років могли розглянути і вирішити ці проблеми!!!!

Дякую, що не всі депутати готові брати участь у чергових «СХЕМАХ».

 Виталий Конопский

Действительно зачем мы туда пошли если за время моей работы сколько людей приглашаю на сессии и ноль...?! никому не интересно как работает горсовет

 Любовь Ангел

...Хоть один депутат сделал что нибудь для своей улици.Вот где я живу есть депутати они хоть что нибудь зделали для своей улици. Они только до выборов ходили по домам и упрашивали каждого чтоб пришли на собрание. И вот что ми получили. Ноль. Позор им. Нету им место в депутатах."