пʼятниця, 23 липня 2021 р.

У Токмаку утворено міждисциплінарну команду

 

22 липня під головуванням міського голови Ігоря Котелевського відбулося чергове засідання виконавчого комітету Токмацької міської ради.

У ході засідання члени виконкому розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Було затверджено новий склад комісії з питань захисту прав дитини, утворено міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.




Також  затверджено Інструкцію про порядок безпечного використання мережі Інтернет членами (членкинями) Молодіжної ради при виконавчому комітеті Токмацької міської ради. Детально проговорили члени виконкому й організаційні питання діяльності КП «Абрис» ТМР, оскільки на черговій сесії був затверджений їх статут у новій редакції. Також прийнято низку рішень щодо соціального захисту дітей, про надання одноразової грошової допомоги учасникам бойових дій, в зоні проведення антитерористичної операції (ООС) та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії у Донецькій та Луганській областях. На засіданні виконкому прийнято рішення якими  призначено  державні соціальні допомоги; надано одноразову грошову допомогу на лікування, поховання та до знаменних та пам’ятних дат, повідомив Відділ інформаційної діяльності виконкому міської ради.