понеділок, 23 серпня 2021 р.

Працівники поліції розшукали безвісти зниклого підприємця з Токмака, про зникнення якого заявила дружина

 Про зникнення підприємця повідомила в поліцію його дружина після того, як дві доби не могла розшукати свого чоловіка.

За словами жінки, її чоловік 19 серпня  виїхав з дому у місті Токмак на власному автомобілі «Fiat» у справах, де  здійснював торгівлю продуктами харчування  по селах Токмацької територіальної громади.  І зник безвісти.  

Розшукати власними силами жінка його не змогла. Мобільного телефону у чоловіка не було.

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення поліції.  Правоохоронці одразу ж розіслали орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою чоловіка всім патрульним нарядам територіальних відділень поліції. Далі співробітники поліції опитали свідків події з метою з’ясування можливого маршруту пересування розшукуваного.

 22 серпня близько 11 години дня, під час відпрацювання автодороги, якою міг рухатися чоловік, працівники сектору реагування патрульної поліції виявили його в лісосмузі поблизу села Садового. 




Причину свого зникнення розшукуваний пояснив тим, що зненацька почалася злива, машина застрягла в багнюці, залишити транспортний засіб він не міг, оскільки той був завантажений товаром, а засобів зв’язку не мав. Співробітники поліції допомогли чоловіку добратися додому. Жертвою злочинів чи будь-яких противоправних дій відносно розшукуваного скоєно не було, повідомив Пологівський районний відділ ГУ НП в Запорізькій області.