середа, 18 серпня 2021 р.

У селі Таврія готуються до свята і всі разом наводять чистоту

 Мешканці села Таврія готуються відзначити не тільки День Прапора, День Незалежності, а ще й День села. Тому провели генеральне прибирання на дитячому майданчику та прилеглої до нього території.




 Всі працювали дружно і старанно. Дорослі – працівники старостинського округу та дитячого садочка – покосили та пропололи бур`яни, підфарбували елементи конструкцій дитячого майданчика. 






Не відставали від дорослих і діти. Вони навели порядок на клумбах, підмели територію, повиривали траву.











Задоволені своєю роботою  по закінченню прибирання усі поласували солодким морозивом .

- Висловлюю слова вдячності всім учасникам заходу - дітям , працівникам старостинського округу та дитячого садочка, небайдужим мешканцям, які долучились до прибирання .Спасибі вам за розуміння і підтримку!

Але прикро , що не всі діти, на жаль, відгукнулися на наше прохання взяти  участь в прибиранні, а лише спостерігали як це роблять інші. А це їх територія, тут вони проводять свій вільний час. Дуже хотілося б, щоб діти теж долучалися до прибирання і, можливо, тоді б вони менше ламали інвентар, більш дбайливо ставилися до обладнання, не ламали деревця...тут було б ще затишніше, - зазначила староста села Ольга Осмоловська.

Село - це наш дім, і нам тут жити , і ніхто крім нас, не буде дбати про порядок і чистоту в ньому. Давайте пам'ятати про це , по можливості долучатися до облаштування території і виховувати у наших дітей почуття любові до рідного села.

.