четвер, 30 вересня 2021 р.

На сесії міської ради. На території Токмацької громади утворено 5 старостинських округів.

 Під головуваням секретаря міської ради Віктора Загуменного відбулася 25 сесія Токмацької міської ради. На порядок денний було винесено 58 питань.

Розглядаючи положення про внесення змін до Інвестеційної програми комунального підприємства «Міськводоканал» Токмацької міської ради на 2021 – 22 рік. Віктор Загуменний зазначив, що завдяки злагодженій роботі депутатів обласної ради комунальне підприємство «Міськводоканал» отримає близько трьох мільйонів гривень на заміну труб загального користування.

Депутати підтримали утворення старостинських округів та затвердили положення про старост. Тепер старостинські округа співпадають з територією колишніх сільських рад.

Заслухали звіт про роботу постійної комісії з гуманітарних питань, соціальної політики та охорони здоров’я.

У ході засідання депутати ухвалили ряд земельних питань.

По закінченню сесії секретар міської ради Віктор Загуменний подякував директорам та працівникам освітніх закладів за  активну  участь у вакцинації проти COVID-19. А також наголосив, що коронавірус нікуди не дівся, захворюваність почала зростати, тому депутати міської ради та керівники установ повинні бути активними в пропаганді вакцинації проти COVID. Не слід  відкладати вакцинацію до останнього, коли можливі черги або нехватка вакцини.

Щоб населення мало змогу вакцинуватися в здоровій та спокійній обстановці міська влада буде створювати мобільні групи з вакцинування.