вівторок, 28 грудня 2021 р.

Знай наших. Золота медаль і Диплом переможця міжнародної освітянської виставки

 Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Токмацької міської ради була представлена на Тринадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та  виставці освіти за кордоном «World Edu».




«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні. Захід широко висвітлює сучасні досягнення освітньої галузі, презентує інновації в освітній галузі, поширює передовий перспективний досвід.

Роботу Міжнародної виставки супроводжували науково-практичні конференції, семінари, воркшопи, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників та провідних фахівців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації змісту освіти України та представників освітянської спільноти з різних куточків України та зарубіжжя.

 

Фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Токмацької міської ради ( директорка Вікторія Тарасова) представили на виставці свої науково-методичні напрацювання в номінації «Інноваційні технології розвитку професійної компетентності педагогів у системі післядипломної освіти». І за   результатами участі були нагороджені Золотою медаллю, Дипломом Національної академії педагогічних наук України та Дипломом переможця Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті».