вівторок, 16 липня 2019 р.

Концерт гурту «Лейся,песня» - свято музики та єднання поколінь


Учора ввечорі у Токмаку, у міському Будинку культури відбувся концерт легендарного гурту «Лейся, песня!». Справжнє свято музики і хорошого настрою відбулось за сприяння народного депутата України Сергія Валентирова.
З привітальними словами звернулись до присутніх у залі голова Токмацької районної адміністрації Віктор Дудукалов, його перший заступник Станіслав Фролов і депутат Токмацької районної ради , завідувачка дитсадком «Ромашка» у м.Молочанськ Ірина Лаба.


У програму виступу ВІА «Лейся, песня!» увійшли композиції, слова яких багато хто знає напам’ять вже довгий час. Зі сцени лунали найкращі пісні ансамблю, такі як: «Прощай», «Обручальное кольцо», «Клен», «Где же ты была», «Вот увидишь», «Кто тебе сказал» , «Веселый сапожник» багато інших. 





Для  токмачан гурт виконав  «Белый пароход» і відому українську пісню на слова В’ячеслава Хурсенка «Соколята», за яку глядачі встали і віддячили бурхливими оплесками.
Неповторні голоси учасників ансамблю впізнавані вже не одним поколінням любителів гарної пісні. Концерт пройшов на високому емоційному підйомі, у переповненому  залі панувала атмосфера справжнього свята музики та єднання поколінь. Присутні  дружно підспівували ансамблю, підтанцьовували на місцях  під улюблені хіти та ще довго не хотіли відпускати артистів зі сцени, скандуючи: «Молодці!».
Люди, які відвідали концерт, дякували організаторам і особисто народному депутату України Сергію Валентирову та відзначали, що такий захід став для них справжнім святом ностальгії, душі і молодості, що  вони змогли відірватися від щоденної праці і зануритися в світ краси, любові та надії. І віри….
автографи улюбленого виконавця і групове фото на згадку


.