неділю, 22 вересня 2019 р.

Ну і яке ж наше місто депресивне, якщо ми гуляєм так


Фоторепортаж про святкування 235-річчя Токмака. 21 вересня 2019 року.
За цим посиланням Ви можете дізнатися, як проходили святкові заходи у Токмаку до 15.00. https://sbtokmak.blogspot.com/2019/09/235.html

Післяобідньої пори на площу  міського Будинку культури сходилися і сходилися люди. Тут працювала  «Творча майстерня під відкритим небом» - майстер-класи від міських бібліотекарів з виготовлення троянд, фотозони та тематичні інсталяції. 





У Валентина Москаленка шашлики найсмачніші. Перевірено особисто

Проводилася виставка-продаж виробів майстрів творчого об'єднання «Натхнення». А у наметах торгували різноманітною смакотою і шашликами.
Токмачани та гості нашого міста з інтересом спостерігали як ковалі-учасники фестивалю «Вогняна квітка»  виготовляли  авторські елементи  до металевої скульптури «Жінка з лірою», що була  урочисто презентована і подарована нашому місту в День його 235-річчя. За словами  Олександра  Ракшевського, ця скульптура виконана в техніці класичного кування і  буде  прикрашати  Токмак біля дитячої музичної школи.





Секретар міської ради олександр Чуб і представник КУ «Обласний методичний центр» Руслан Дячук вручили ковалям-учасникам фестивалю Подяки і пам’ятні статуетки. 
Подяки за організацію і бездоганне проведення фестивалю також вручені начальнику міського відділу культури Олені Корж, заступнику директора міського Будинку культури Олені Сєріковій і завідуючій сектором міського краєзнавчого музею Юлії Довженок.


Прикрасою свята стали   виступи солістів, фольклорних, танцювальних та хорових колективів міського Будинку культури, юних музикантів дитячої музичної школи, Центру професійно-технічної освіти та ін., які «блиснули» своїми талантами і подарували токмачанам гарний настрій.

Хореографічна композиція ансамблю "Динозаврик"

Яскравий виступ юного акордеоніста Дмитра Пур

Співаки Дмитро Сердюк і Артем Синиця були неперевершені


Виступає акордеоніст Герман Матвєєв



Співоче тріо Центру професійно-технічної освіти Анастасія Пуйда, Артем Синиця і Олександра Рябая


На сцені юний музикант Іван Буркот




Спортивний флеш-моб учениць Центру професійно-технічної освіти "Україна - це ми!"


У містечку щасливих дітей на підростаюче покоління токмачан чекали  надувні гірки і  батути, ігри. Джек Воробєй пропонував малечі і дорослим прокататися центральною вулицею на вітрильнику. Усіх бажаючих катав   кумедний віслючок.



А ввечері, коли  на небосхилі міста-іменника засяяли зірки, на сцені також почалося зіркове шоу. Спочатку публіку розігрів кавер-гурт «Wunderkind-Ы», а потім виступила Злата Огнєвич, яку токмачани задарували квітами.







Завершилася святкова програма виступом театру  вогню «Магай».

Фото А.Колеснікова


Людмила АРМАН,
фото авторські