неділю, 22 вересня 2019 р.

Спорт. Боксерський батл білих комірців: такого у Токмаку ще не було



У Токмаку, з нагоди  святкування  235-ої річниці заснування міста, відбувся боксерський турнір «Токмак battle» – змагання боксерів-аматорів міста Токмака та Запорізької області в форматі «Білі комірці».
Ці популярні змагання неодноразово проводилися в Україні і в Запоріжжі, і ось згідно рішення Федерації боксу України, Федерації боксу Запорізької області і міської федерації боксу за підтримки міської влади для проведення боксерського батлу білих комірців було обрано Токмак.
Подія викликала неабиякий інтерес токмачан і гостей нашого міста, любителів цього чоловічого виду спорту. Навколо рингу, що був встановлений  біля міського Будинку культури, зібралися сотні глядачів, дорослих і дітей.
Під їх оплески на ринг були запрошені учасники турніру токмачани: Андрій Селіверстов, Руслан Зеленський, Андрій Курдюков, Вячеслав Курдюков, Станіслав Глущенко, Юрій Волкогонов і Аскад Ашурбеков, та їхні суперники із Запоріжжя:  Денис Чаплинський, Дмитро Яковлєв, Максим Котелевський, Ігор Веретєнін, Вадим Колоколов, Володимир Легецький, Сергій Гусєв, Денис Солдатов, Михайло Товстянов.


Це  юристи, бізнесмени, таксисти, держслужбовці, офісні працівники, які займалися любительським боксом, здобували перемоги на всеукраїнських і міжнародних турнірах, а тепер своїми виступами на рингу популяризують свій улюблений вид спорту.
До учасників боксерського батлу зі словами привітання звернувся міський голова Токмака Ігор Котелевський, який бажав спортсменам перемоги сильнішого, а суддям – чесного суддівства.

Почесний президент змагань Володимир Сосуновський у своєму виступі висловив і вручив подяку  меру Токмака за прекрасну організацію змагань. Він також вручив Грамоти Андрію Селіверстову, Вячеславу Курдюкову і Аскаду Ашурбекову за популяризацію боксу.

Після урочистої частини пролунало суддівське: «Бокс!» і спортсмени розпочали поєдинки.
Звісно, токмачани підтримували своїх, вболівали за них і раділи їх перемогам.



Яскрава перемога токмачанина Андрія Селіверстова


Гарячими оплесками привітали  спортсмена-ветерана, керівники адвокатського бюро  Андрія Селіверстова, який у нелегкому двобої  переміг запорожця Максима Котелевського.
Золоті і срібні медалі учасникам турніру вручив міський голова Ігор Котелевський.

У Станіслава Глущенка срібна медаль на вагу золота!
Людмила АРМАН
Михайло АРМАН, фото