субота, 19 жовтня 2019 р.

Реальні справи депутата облради Олега Суржана


Хочу привести наочний приклад того, які результати має співпраця ОСББ і депутата запорізької обласної ради Олега Суржана
Ось вже третій рік поспіль наш ОСББ «Господар» бере участь в обласній програмі , що  направлена на підтримку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. На кошти з обласного бюджету на умовах співфінансування нам вдалося зробити дуже багато для покращення життя нашого будинку та його мешканців. У попередні два роки нам вдалося полагодити покрівлю, привести до ладу електромережі. Зараз йдуть роботи по заміні вікон у під’їздах.




І як показує досвід інших багатоповерхівок, нові металопластикові вікна дозволяють зберегти тепло в під’їздах в зимовий період, а значить покращити енергоефективність всього будинку, що дуже важливо.
Роботи ведуться на умові співфінансування, значна частина коштів виділяється з обласного бюджету, частину збирають самі мешканці. Так за три роки нам було виділено 450 тис. З обласного бюджету та зібрано мешканцями 90 тис. грн. Без такої підтримки наш ОСББ, та й інші у нашому місті, які теж активно беруть участь в конкурсах на отримання міні-грантів, не змогли б покращити свої будинки. І все це стало можливим завдяки допомозі нашого обласного депутата Олега Суржан. Саме він є так би мовити «рушійною силою», ініціатором та активним учасником впровадження обласної програми по підтримці ОСББ. І хочу сказати, що нашому місту приділяється особлива увага в цьому плані.
Олег Валерійович завжди відгукується на проблеми токмацьких ОСББ, адже добре знає всі їх потреби, і в якому вони стані.
 І я, як голова ОСББ, та мешканці нашого будинку, хочемо висловити вдячність депутату Запорізької обласної ради Олегу Суржан за всебічну підтримку.
Олена ПЛАКСІНА,
Голова ОСББ «Господар»