понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Один величезний спалах щастя, до якого причетні ваші діти


Незважаючи на початок канікул і прохолодний осінній туман, недільним ранком 27 жовтня о 7.30 ми вирушили до Пологівського дитячого будинку реабілітації.
На цей раз, ми їхали з вашими дітьми!
Владислав Мікша, депутат і за « сумісництвом»  очільник Центру Розвитку та Підтримки Молодіжних Ініціатив  зібрав нас о 7.30 ранку, щоб о 9 годині бути в Пологах.
Не спалось у неділю - Сіренко Галині Василівні ( школа №5), Літошко Галині Володимирівні ( сімейна лікарка) , Олександру Серебрянському. Були також Даня Ставицький, Женя Юдін, Каміла Леня, Кароліна Стеценко, Ангеліна Смішко і я. А всі разом - МИ!


Владислав Мікша придбав величезний ящик яблук і два ящика смачних солодощів.
Даня Ставицький підготував рожевого ведмедика, з яким потім фотографувались абсолютно всі , книжки- казки і цукерки. Кароліна Стеценко принесла теплу куртку ( ми її передали)
Галина Літошко зробила власноруч купу подарунків, різноманітні дівочі прикраси, а Наталка Солодка передала парфюми для дівчаток. От такі, ми, нарядні і сонні вирушили в дорогу.
Але ми не сильно сумували, ми вивчали пісеньку про « зеленого стрибунця»,  надували повітряні кульки, співали і влаштували справжній кульковий бій в салоні мікроавтобуса.
« Капітан» нашого лайнеру  Владислав Мікша обережно ( як тільки це можливо по бездоріжжю) довіз нас до місця зустрічі з волонтерами Запоріжжя .
Це та « банда»  , з якою я їздила минулі рази.
А в Пологівському  дитячому  будинку реабілітації нас вже чекали! І не дарма!
Ми влаштували танці, хороводи, паровози. Маг і чарівник показував наукові фокуси, майстер клас з виготовлення іграшки, мильні бульки  в необмеженій кількості. А ще були -  музика, кульки, обійми сміх і радість!




Олександр Серебрянський співав пісень, та так зворушливо, що де хто плакав....
Владислав Мікша носив на руках дітей, підкидував їх до гори і робив «копки- баранки».
Даня Ставицький і Женя Юдін - були схожі на турботливих татусів!
Стільки тепла і турботи!
Галина Сіренко і Галина Літошко перецілували всіх дітлахів, я жодного разу не бачила їх без дітей на руках!
А наші чарівні красуні - Ангеліна Смішко, Кароліна Стеценко та Каміла Леня були як турботливі сестри!
Вони з усіма танцювали, хлопали в долоньки, посміхались, обіймались!!! Які червоні були їхні щічки! Дорогі мої СОКОЛЯТА! Я дякую вам за те, що ви сьогодні зробили.
Я дякую Вам, дорогі батьки - за ваших дітей!

Дякую і ще сто разів дякую!
Леся МОРЕНЕЦЬ,
фото авторки