пʼятниця, 18 жовтня 2019 р.

Вітаємо з перемогою і золотими медалями!


Учора  у місті Запоріжжя відбувся Обласний військово-спортивний конкурс для працюючої та студентської молоді «Призовник-2019».
У цих змаганнях взяли участь 18 команд, у тому числі й команда Токмацького механічного коледжу Національного університету  «Запорізька політехніка», яку до виступу підготував викладач дисципліни «Захисник Вітчизни» Віктор Тиква. Честь команди захищали Андрій Оглуздін, Сергій Оглуздін, Валентин Острик, Євген Кульбенок, Дмитро Дудка, Назар Улінець, Олександр Манахов, Денис Бажутін, Євген Федосов, Богдан Слива.



Наші хлопці демонстрували вишкіл у стройовій з піснею, влучність – під час  стрільби з автомата, спритність – в естафеті, вправність – в одяганні протигаза та розбиранні-збиранні автомата, силу і відмінну фізичну підготовку – під час підтягування на перекладині і кросу у бронежилеті вагою 15 кг.
За підсумками етапів конкурсу «Призовник-2019» команда Токмацького механічного коледжу Національного університету  «Запорізька політехніка» завоювала золоті медалі і посіла перше  місце.

Вітаємо нашу команду і її керівника Віктора Тикву з перемогою!
Михайло АРМАН
фото з вільного доступу в інтернеті