понеділок, 11 листопада 2019 р.

Зварник: моя професія - найкраща


З 4 по 8 листопада в ДНЗ «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» проведено тиждень професійної майстерності електрогазозварювальних професій (м. Токмак).
             Було організовано цікаву інформаційну виставку стендів «Види зварювання» та продемонстровано відео-огляд «Дивовижне зварювання». Майстер виробничого навчання Павло Дунаєв провів відкритий урок виробничого навчання  в групі 3 курсу за темою «Ознайомлення з правилами та прийомами наплавлення та зварювання газовим полум’ям».
              Майстри виробничого навчання  Валерій Фролов , Павло Дунаєв , Ігор  Твердой,  Віктор Іванов  та викладач спецдисциплін Наталія Горбачова  разом з учнями   підготували стіннівки груп 19-16, 18-26,17-36, 16-46 «Моя професія - найкраща!», виставку зварних  виробів, виготовлених руками майстрів та учнів, а також продемонстрували різне зварювальне обладнання.
            7 листопада було проведено конкурс професійної майстерності серед учнів першого курсу, вони продемонстрували набуті професійні навички у слюсарній справі. Перше місце посів учень групи 19-16  Віктор Пругло і був нагороджений грамотою.


    Весело, цікаво та емоційно пройшов позакласний захід-гра «Зварник-ерудит» для груп  2-го та 3-го курсів електрогазозварників. Учні охоче вирішували задачі, поставлені перед ними, показали зацікавленість у своїй професії  та отримали призи.



    
Проведення тижня профмайстерності зварників  стимулює увагу учнів до обраної професії, сприяє розкриттю творчого потенціалу учнів  та  дозволяє їм впевнено йти вперед, ставати фахівцями своєї справи.
    Неможливо не любити професію зварника!  Без зварювання   не обійтись ні сьогодні, ні в майбутньому. Отже кваліфіковані зварники будуть затребувані завжди!
                                                                             Наталія Горбачова, 
                                                                             викладач спецдисциплін електрогазозварників