пʼятниця, 20 грудня 2019 р.

І у Василівку не їдь! У Токмаку працює мобільний сервісний центр МВС


Сьогодні, з 10.00  у Токмаку,  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, що біля колишньої стоматологічної поліклініки,  розпочав роботу  мобільний сервісний центр МВС.






- Спеціалісти центру  із Запоріжжя, а їхні  виїзди у Токмак ми коректуємо через Василівський сервісний центр МВС, -
розповіла начальниця відділу надання адміністративних послуг та реєстрації виконавчого комітету Токмацької міської ради Ольга Удод.  Коли ми почали співробітництво з мобільним центром МВС, спершу у жовтні його послугами скористалися лише 6 чоловік, у листопаді – 12. А тепер, коли пішов розголос, і токмачани зрозуміли наскільки зручні послуги мобільного сервісного центру МВС, на сьогодні ( 20 грудня) – записалося понад 20 чоловік, - пояснила пані Ольга журналістці газети «Таврія».



- Які ж послуги надає токмачанам мобільний сервісний центр МВС?
- Заміна старого посвідчення водія і видача нового,
видача посвідчення  водія міжнародного зразка;
реєстрація і перереєстрація транспортного засобу;
видача довідки про судимість.
Спеціалісти мобільного  сервісного центру МВС  видають довідки токмачанам безкоштовно  ( на відміну від приватних фірм), - пояснила начальник відділу надання адміністративних послуг та реєстрації виконавчого комітету Токмацької міської ради Ольга Удод.
Тож кому треба записатися на черговий прийом до спеціалістів мобільного  сервісного центру МВС, звертайтеся до Центру надання адміністративних послуг у Токмаку. 
Людмила АРМАН