субота, 21 грудня 2019 р.

У Токмаку відкрито модернізований ЦНАП


Токмацький Центр надання адміністративних послуг - це повага і толерантність, професіоналізм і працелюбність, зручність та швидкість.
Тут працюють щирі та усміхнені, цілеспрямовані та працьовиті люди. Весь колектив пройшов навчання з п’яти напрямків для підвищення якості обслуговування у сфері надання адміністративних послуг!


Хочеться, щоб ці якості стали символом процвітання Токмацького ЦНАПу!
- Щиро вітаємо мешканців міста Токмак та Токмацького району з такою знаковою подією - відкриттям модернізованого ЦНАПу.
Це чудовий ЦНАП, і не лише через те, що він зручно і доступно розташований у центрі міста, не лише через те, що завітавши за однією адміністративною послугою, можна ще одночасно проконсультуватись з приводу отримання інших, а через те, що над цим ЦНАП, окрім місцевої влади,  працювали два найпотужніших, наймасштабніших донори. Це -  проект «U-LEAD з Європою»: напрям з покращення якості надання адміністративних послуг та проект GIZ «Підримка територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО», - зазначила начальниця відділу надання адміністративних послуг та реєстрації виконавчого комітету Токмацької міської ради Ольга Удод.
За її словами саме завдяки суттєвій підтримці проектів міжнародної технічної допомоги напередодні нового року  токмачани отримали сучасний та стильний об’єднаний ЦНАП, оснащений сучасними меблями та технікою ще й з потужним функціоналом у 103 послуги!

Михайло АРМАН,
фото автора