суботу, 21 грудня 2019 р.

Сенсація. У Токмаку створене телебачення абсолютно нового формату


21 грудня 2019 року у нашому місті сталася історична подія – о 17.00 відбулася перша трансляція Молодіжного Токмацького телебачення. 
У прямому ефірі соцмережі facebook диктори і ведучі телепрограм МТБ Данило Нестеровський ( школа №5), Даня Ставицький ( Багатопрофільний центр ПТО), учениці школи №2 Ліза Усатенко і Валерія Павленко, Соня Чаус ( Токмацький механічний коледж), Аміна Хайдарова і Владислав Кошель ( школа №6)  зробили презентацію МТБ, пояснили хто вони, чому і найголовніше – навіщо створили молодіжне телебачення. 


- Приєднуйтесь та станьте частиною нашої авдиторії. Ми прагнемо Вашої підтримки!- звернулися до земляків молоді «обличчя» нового телеканалу.
Як стало відомо, ідею створення у Токмаку молодіжного телебачення запропонувала  молодим активістам волонтерка Центру розвитку і підтримки молодіжних ініціатив Леся Моренець.  

Цією ідеєю буквально загорілися юнаки і дівчата. Їх підтримали міський голова Ігор Котелевський і народний депутат України Павло Мельник, директор Центру розвитку і підтримки молодіжних ініціатив, депутат Токмацької міської ради Влад Мікша. 
 Фахову допомогу юним журналістам МТБ надала головна редакторка газети «Таврія» Людмила Арман. Під час майстер-класу вона розповіла юнакам і дівчатам як триматися перед камерою, як представляти свій канал, показала як знімати і монтувати відео.


Під час екскурсії до Запоріжжя, що була організована Запорізькою обласною організацією Національної спілки журналістів України ( голова ЗОО НСЖУ Наталія Кузьменко), дівчата та юнаки побували на муніципальному телеканалі «Z». І разом з редактором  ТРК Дариною  Шабановою  пройшли  за лаштунки телестудії, звідки ведуться новини та телепередачі. Ознайомилися з роботою журналістів і редакторів,  монтажерів і візажистів телеканалу.


Тож до своєї першої трансляції  диктори і ведучі телепрограм Токмацького молодіжного телебачення підійшли підготовленими….. і у них ВСЕ ВИЙШЛО!

Михайло АРМАН,
фото автора
Ще більше фото тут: