суботу, 28 грудня 2019 р.

Фоторепортаж. У Токмаку запалили головну ялинку нашого міста


Не дивлячись на дощ, сьогодні ввечері подивитися на цю яскраву подію зібралися і дорослі, і діти.  Для них у фойє міського Будинку культури  влаштували святкове театралізоване дійство та новорічний ярмарок.
Під час ярмарку майстрині творчого об`єднання «Натхнення» виставили на продаж іграшки кумедні Щури -  символ 2020 року ( Мальвіна Ганноха),  в’язані іграшки ( Олена Бесага і Любов Кондратьєва), ляльки-мотанки ( Наталія Кузьменко), новорічно-різдвяні дзвоники та сувеніри із кераміки ( Любов Володіна), сувеніри-магніти і ключниці у техніці декупаж ( Юлія Лісанова), вишивка бісером ( Ніна Тур). 






Вишивку бісером та іграшки, зроблені власноруч,  пропонували найменші учасниці ярмарку 6-класниці ЗОШ №2 Софія Зелена та Юлія Зальотіна.
О  16.00 у фойє біля ялинки почалася  яскрава концертно-розважальна програма, яку відкрили та вели Валерій Шаповал та Ольга Санець. З вітальним словом до токмачан звернувся заступник міського голови Сергій Степура,  який привітав присутніх з наступаючим Новим годом, побажавши жителям нашого міста добра, злагоди та гарного святкового  настрою.



Найкращими привітаннями та побажаннями привітав токмачан депутат Токмацької міської ради, керівник Центру розвитку і підтримки молодіжних ініціатив Влад Мікша. Він, як спонсор конкурсу на кращу новорічну іграшку, разом з активісткою ЦРПІ Лєрою Павленко вручили солодощі усім учасникам конкурсу,  подарунки у конверті – призерам і переможцям: перше місце - Валерія Іващенко і Вячеслав Кардаш ( школа-інтернат), друге місце – Анастасія Дудка ( ЗОШ №11) і Нікіта Жук ( ЗОШ №2), третє місце - Софія Плаксіна ( ЗОШ №1).

На радість малечі на свято відкриття головної ялинки міста також завітали Дід Мороз ( цю роль виконував Дмитро Сердюк) і Снігуронька ( Анастасія Пуйда  ). Вони провели цікаві і веселі конкурси для дітей і дорослих, які народилися у рік Щура. Вручили усім солодощі, а Анатолію Крилову, якого глядачі визнали переможцем конкурсу на краще новорічне привітання земляків, подарували іграшку - символ 2020 року.





 І в довгоочікувану та  радісну мить  Дід Мороз та Снігуронька разом з дітьми та дорослими, під дружнє і багатоголосе: «Один!, Два!, Три! Ялинка гори!» запалили вогні
на головній ялинці нашого міста, яка у цьому році була вбрано гарно, як ніколи!

Разом з токмачанами новорічні вогні на головній ялинці нашого міста запалювали журналісти газети "Таврія"
Людмила АРМАН.
Михайло АРМАН