понеділок, 30 грудня 2019 р.

Токмацька порадниця Як і в чому зустріти Новий рік, щоб задобрити його символ - Щура


На порозі  Новий 2020 рік, час змін і виконання бажань. І сьогодні ми   визначаємося як і в чому зустріти Новий рік,  щоб задобрити його символ  - Білого Металевого Щура.
Фото з вільного доступу інтернет
Тож сьогодні «Токмацька порадниця» в  допомогу вам, шановні читачі, надає  поради, застереження, і гардеробний гороскоп для знаків зодіаку.
Рік Щура : особливості, правила, маленькі хитрощі
Слід відзначити, що наступаючий 2020 рік буде високосним з точки зору східного календаря він пройде під управлінням Білого Металевого Щура. Що це буде – коктейль із підступних неприємностей або час нових можливостей, великою мірою залежить від особистого сприйняття.
У східному календарі рік Щура відкриває новий 12-річний цикл. Хитра тварина зайняла лідируючу позицію і обійшла гідних конкурентів не зовсім чесним шляхом, але без порушення етичних норм, лише завдяки власній кмітливості. Піднявшись на спину Бика, Щур легко подолав шлях і постав перед Розпорядником гороскопу першим.
Колір року – білий. З одного боку – це чистота, бездоганність, досконалість. В іншому аспекті – можливість нанести будь-який малюнок і надати податливому фону бажане забарвлення з допомогою власних емоцій і дій. Метал забезпечить потужну підтримку. У східній філософії ця стихія символізує наполегливість, рішучість, непохитну наполегливість.
Також Новий рік 2020 повинен привести з собою час сприятливих змін, вдалих починань, фінансової стабільності, міцних шлюбів, гармонійних сімейних і дружніх відносин.
В якому кольорі зустрічати Новий рік
Щур розумний, володіє непохитним характером, вміє створити комфортні умови в будь-якому середовищі, з повагою ставиться до подібних до себе. Мабуть, варто розробити план дій на найближче майбутнє, а краще почати з малого.
Проявіть лояльність до делікатного символу вибором кольору новорічного вбрання. На перший погляд палітра здається досить обмеженою, але гострий щурячий розум допоможе відшукати безліч лазівок і уникнути шаблонності. Вживайтесь в образ і вибирайте свій варіант.
Головні кольори 2020 року відповідають забарвленню стихій: білий — якщо хочете привернути багатство. Відтінки, від молочного до світло-сірого — якщо чекаєте в наступному році кохання. Сріблястий — для удачі і везіння. Сталевий з переходом в графітовий — для душевних сил і рівноваги.
Чорний — для гарної атмосфери в будинку.
Господар року 2020 безсумнівно схвалить відтінки трави, землі, соковитих ягід і фруктів:
зелений; блакитний; рожевий; жовтий; оранжевий; коричневий; пурпурний.
Якщо врахувати, що в кожному кольорі існує маса півтонів, то перспектива вибору стає легкою і захоплюючою. Не перестарайтеся, зайва строкатість може змусити допитливого звірка нервувати, позначається звичка тримати ситуацію під контролем. Оптимальне поєднання – два-три відтінки, один з яких акцентний.
Заборонені кольори 2020 року
Існують заборонені кольори у 2020 році , але їх не так багато.
Не варто зустрічати господиню новорічного балу в червоному – це знак вогню, небезпеки, агресії. Під табу потрапляють котячі та зміїні принти. Небажані глибокий синій і колір морської хвилі – велика вода також небезпечна.
Що надіти на Новий 2020 рік: складна простота
Новий господар року тільки на перший погляд здається сіреньким і непоказним. Він любить за собою доглядати, з задоволенням чистить шерстку, знає толк в нарядах і прискіпливо оцінює оточуючих. Тільки не намагайтеся його перевершити. Помірність, стиль і неодмінна родзинка в образі вітаються. Химерність і несмак можуть стати причиною невдач.
Щур бережливий і не любить дешеві речі. На один раз, викинути, купити нове – це не для нього. Прагматична тварина цінує себе: доглянутий вигляд і гарний настрій за будь-яких обставин – природна потреба.
Беріть приклад і починайте прямо з наступаючого Нового 2020 року.