четвер, 23 січня 2020 р.

Чи буде Токмак центром району?


21 січня в малій залі виконавчого комітету міської ради відбулася зустріч народного депутата України Павла Мельника з представниками громадськості.
Серед присутніх були міський голова Ігор Котелевський, секретар міської ради Олександр Чуб, депутати міської ради, члени молодіжної ради, та небайдужі до долі Токмака і району.
А ініціатором зустрічі став депутат міської ради Владислав Мікша.


Спочатку розмови Павло Мельник розповів про дії які були зроблені для збереження 6 району. Зокрема, зустріч з народним депутатом, головою підкомітету Верховної Ради з питань адміністративно – територіального устрою України Віталієм Безгіним.

- Законопроект ще доопрацьовується, можливо районів буде не 6, і не 5, а 3. Остаточні рішення будуть прийматися у Верховній Раді України та Кабінеті Міністрів. А зараз не слід спекулювати цим питанням, - зазначив народний депутат.




В ході розмови були запропоновані дії щодо інформованості населення. Люди не повинні боятися, що за довідкою потрібно буде їхати в інше місце. Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала статус опорної, ніхто її не закриє, міліція, ЦНАП нікуди не дінуться.






В кінці зустрічі представники громади ініціювали звернення до губернатора Віталія Туринка відвідати Токмак. А народного депутата призвали і надалі відстоювати інтереси Токмака в цьому нелегкому питанні.

Михайло Арман, фото автора