четвер, 9 січня 2020 р.

Призи чекають на щасливчиків новорічного розіграшу


Традиційно у  перший робочий день січня,  з нагоди виходу першого номера газети «Таврія» в редакції за фінансової підтримки районної організації Аграрної партії України 
( керівник Сергій Катречко) і магазину  «Техно Маркет» 
( побутова техніка) відбувся святковий розіграш призів серед жителів Токмака, Молочанська і сіл району, які передплатили газету «Таврія» на три місяці, на півроку або на 2020 рік та надали чи  надіслали до редакції  квитанції або копії квитанцій про оформлення передплати.
Дякуючи усім нашим передплатникам за довіру до нашого видання, за те, що передплачують і читають «Таврію», редакція і в цьому році  долучилася до святкового дійства і виставила для розіграшу   призи, придбані за власні кошти.

Під час розіграшу з  легкої руки Діда Мороза  щасливими володарями призів стали:  В. Швець  ( м.Токмак), М.Майсак ( м.Токмак), В.Сопіна і Мозольова ( м.Молочанськ), О.Марчук ( с.Нове), Г.Хамутіннікова ( с.Новогорівка) , Л.Левченко ( с.Запоріжжя), Б.Логвиненко ( с.Виноградне) , Г.Пожога ( с.Чистопілля), К.Гук ( с.Балкове), Н.Антонюк ( с.Лагідне), А.Ковалюк ( с.Урожайне).
Ми запрошуємо цих передплатників на урочисте вручення призів, що  відбудеться 14 січня о 10.00 в редакції газети «Таврія» ( при собі мати паспорт).
Ми навмисно зберігаємо інтригу, тому ім`я  володаря головного призу – телевізора  – і хто який приз виграв, оголосимо під час церемонії вручення призів. Тож чекаємо на щасливчиків 14 січня о 10.00 в редакції газети «Таврія» за адресою: м.Токмак, вул.Дружби, 319.
У новорічно-різдвяні свята ми  нікого з учасників розіграшу не залишили  без подарунків - тож усі  передплатники, які надіслали нам оригінали або копії квитанцій про передплату газети «Таврія» на три місяці, півроку чи на весь 2020 рік, отримують в подарунок купон, що дає право на безкоштовне розміщення в газеті оголошення в рубриках «Продаю», «Куплю», «Міняю» , вітання та ін. (вартістю до 50 грн.).
Щиро вітаємо переможців новорічно-різдвяного розіграшу призів і дякуємо усім передплатникам, що ви залишаєтеся вірними нашій газеті «Таврія»!
Залишайтеся з нами і далі!
Редакція газети «Таврія»